Etusivu Tervetuloa Eventuren www-sivuille!
   In English

EVENTURE - tervetuloa seikkailuun!

Eventure Oy tarjoaa yrityksille ja ryhmille laadukkaita ohjelmapalveluita ja elämyksellisiä seikkailuja Etelä-Suomessa. Onko mielessäsi esimerkiksi henkilökunnan virkistyspäivä, tiimikisailu tai tyhy-ohjelma? Tutustu tarjontaamme! 

Ohjelmapalveluista elämyksiä

Eventuren ohjelmapalvelut auttavat sinua onnistumaan, kun tehtävänäsi on järjestää henkilöstön virkistyspäivä, asiakastilaisuus tai tiimitapahtuma. Toiminta-alueitamme ovat Helsinki, pääkaupunkiseutu, Uusimaa ja tietenkin tunnelmallinen toimipaikkamme Yli-Takkulan Tila Nuuksion Kansallis-puiston maisemissa, vain noin 30 min Helsingistä. 

Ohjelmapalvelut sopivat mainiosti myös kokouksen virkistykseksi tai koulutuksen tueksi sekä tyky- ja tyhy-toimintaan. Eventuren ohjelmat tarjoavat hauskaa tekemistä yhdessä, mieleenpainuvia kokemuksia ja elämyksiä, virkistymistä, yhteishengen lujittumista ja uusia taitoja.

Suosittelemme kesän ja syksyn ohjelmiksi:  

Suosittu tiimiohjelma Ultima Problema on erinomainen ohjelma esim. virkistyspäivän ja kokouspäivän virkistykseksi, tiimipäivän riennoksi ja tyky-ohjelmaksi. Riemukkaita tehtäviä ja älypähkinöitä sisältävässä tiimiohjelmassa koetaan yhdessä onnistumisen iloa. Toteutettavissa myös esim. kaupunkien puistomaisemissa.

Yli-Takkulan tilalla lähdemme patikoimaan erämaiseen Nuuksion Kansallispuistoon. Nuuksion rauhan voi aistia patikoidessamme järvien rannoilla ja upeiden kalliojyrkänteiden äärellä. Jatkamme seikkailuamme meloen tukevilla lautoilla ja suunnistaen järvelle kätketyille kysymyksille. Opimme yhdessä luonnossaliikkumisen niksejä ja selviytymiskikkoja, joita saatamme tarvita jo seuraavalla omalla retkellämme tai koiranulkoilutuslenkillä. Retken päätteeksi nautimme maistuvan ruokailun suuressa tunnelmallisessa kodassamme avotulen äärellä. Pyydä tarjous Takkulaan räätälöidystä Noux Raft & Hike Expedition ohjelmasta.

Ohjelmamme ovat toteutettavissa lukuisissa eri paikoissa esim. monien kokouspaikkojen välittömässä läheisyydessä. 

Tutustu valmiisiin ohjelmiimme tai etsi sopivaa ohjelmaa sinua kiinnostavien aktiviteettien kautta.

Palautetta 27.4 ja 12.5 Keravan Hätäkeskuksen virkistyspäivistä:

"Kiitokset Eventuren porukalle onnistuneista iltapäivistä Hätäkeskuksen työyhteisöpäivillä!! Ohjelma (Ultima Problema) ja sen toteutus olivat oikein onnistuneita. Oli hauska nähdä kun aluksi hiukan innoton porukka innostui kisailemaan yhdessä. Tehtävät olivat loistavia ja suurin osa ihan kaiken kuntoisille soveltuvia. Ohjelma oli myös juuri sopivan mittainen. Erityiskiitos molempien iltapäivien päävetäjälle, joka sai omalla positiivisella asenteellaan ja sopivan jämäkällä tyylillä kaikki osallistumaan. Ohjelmaa voi kyllä todella suositella juuri tämän tyyppisiin tapahtumiin ja pidämme Eventuren mielessä jos jatkossa järjestämme vastaavanlaisia tilaisuuksia. Kiitokset ja hyvää kesää teille kaikille!!


Ylipäivystäjä
Miia Pohjolainen

Keravan Hätäkeskus

IMG_4269 – kopio

Kokouksiin idyllinen Takkulan Tupa

Kevääksi 2016 valmistui Yli-Takkulan tilan 1920 luvun Takkulan Tupa tunnelmalliseksi kokouspaikaksi.

Lue lisää

Pelastuspukuseikkailu syksyn tilaisuuteen!

Ikimuistoiset Saarijärven pelastuspuku-seikkailut Yli-Takkulassa. Riemukkaan pulikoinnin ja Nuuksion erämaan rauhan päälle nautitaan tunnelmallisesta kotahetkestä nuotion äärellä. Pelastuspukuseikkailut ovat toteutettavissa lukuisissa muissakin paikoissa. Varaa ryhmällesi ikimuistoinen seikkailu tästä

Palautetta Nurmijärven sähkön kesäpäivästä 15.6 Yli-Takkulan tilalla:

"Moikka Kim,

Kiitos kovasti järjestämästänne päivästä, se oli oikein onnistunut! Hienoa oli, että koko päivän kulku oli sujuvasti järjestetty ja kaikki valmiiksi mietitty. Mitään katkoja/epäselvyyksiä ei tullut ja asiat sujuivat rennolla fiiliksellä yksityiskohtia myöten. Paikka oli upea, ruoat maittavia ja kota todella viihtyisä. Kaikki asiat sopivat keskenään yhteen. Oppaat olivat todella mukavia, huumorintajuisia ja ammattitaitoisia. Teidän seurassa viihtyi loistavasti ja tunsimme olomme kovin tervetulleiksi : ) Kaikin puolin mahtava päivä ja kokonaisuus juuri meille.

Oikein aurinkoista kesää sinulle ja ehkä tapaamme vielä : )"

Henkilöstöasiantuntija

Saija Mäki-Tanila

Nurmijärven Sähkö Oy