Erityisjärjestelyt Yli-Takkulan tilalla koronaviruksen aikana 

Vaikka elämme kovin erilaisia aikoja tällä hetkellä mahdollisesti eri tavoin eristyksissä, niin työpaikoilla kuin kodeissakin, on nyt mitä tärkein hetki huolehtia työyhteisön yhteishengestä mahdollisuuksien mukaan.

Otamme parhaamme mukaan huomioon turvallisuustekijät koronavirusta ajatellen, jotta asiakkaamme voisivat turvallisin mielin järjestää yksityistilaisuuksiaan Yli-Takkulan tilalla. Seuraamme viranomaisten suosituksia koronatilannetta koskien.

Huomioimme tarvittavat turvavälit tilaisuuksissamme, huolehdimme käsihygieniasta korostetusti ja vaihdamme kättelyt turvallisempiin ”koronatervehdyksiin”.

Asiakastilojen kosketuspinnat desinfioidaan ennen tilaisuutta asianmukaisilla puhdistus- tai desinfiointiaineilla. Wc tiloista löytyy kertakäyttöpyyhkeet. Tilaisuudessa on käytettävissä myös käsidesiä.

Ruokailuissa huomioimme turvavälit ja hygienian, niin itse ruokailussa, kuin annoksia noudettaessakin. Kokkimme tarjoilee halutessanne buffetista toivotunlaisen annoksen kullekin ruokailijalle.

Yli-Takkulan tilan kokous- ja ruokailutilat ovat käytettävissä viranomaisten suositusten mukaisesti, joko normaali henkilömäärillä tai niin, että kaikilla osallistujilla on oma istumapaikka tai turvavälein. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja toimimme niiden mukaan.

Navetan ylinen – Lämpimillä keleillä (ei lämmitystä). Normaalisti 100 hlöä. Joka toinen paikka hyödyntäen 50 hlöä. Noin 1 metrin turvaväleillä 42 hlöä.

Villa Takkula – Ympäri vuoden. Kokous-/ruokasalin pöydän äärellä: Normaalisti 18-20 hlöä. Joka toinen paikka hyödyntäen 10 hlöä. Noin 1 metrin turvaväleillä 8 hlöä. Illanvietossa ja juhlissa hyödyntäen Villa Takkulan muutkin tilat. Yhteensä: Normaalisti 30 hlöä. Joka toinen paikka hyödyntäen 20 hlöä. Noin 1 metrin turvaväleillä 18 hlöä.

Villa Takkulan ilmalämpöpumpussa on ”Air purifying” toiminto, joka poistaa ilmasta viruksia, sienikasvustoa, hometta ja allergiaa aiheuttavia aineita.

Suuri Kota – Ympäri vuoden. Normaalisti 48 hlöä (talvella 40). Joka toinen paikka hyödyntäen 24 hlöä (talvella 20). Noin 1 metrin turvaväleillä 15 hlöä.

Jos haluatte välttää yhteiskuljetusta koronan aikana, löytyy tilalla pysäköintitilaa noin 24 autolle. Autoja mahtuu enemmänkin, jos osallistujat lähtevät samoihin aikoihin, jolloin autoja voidaan pysäköidä tiiviimmin. Yleensä suosittelemme ympäristösyistä, kestävän matkailun ja pihatunnelmankin vuoksi saapumaan paikalle yhteiskuljetuksella. Tilalla mahtuu kääntymään 60 hlön bussit.

Aktiviteettiohjelmat onnistuvat turvaväleilläkin

Aktiviteeteistämme voimme suositella koronan aikana turvaväleilläkin esim. seuraavia:

Jääthän kuitenkin kotiin, jos sinulla esiintyy flunssan ja/tai hengitystietulehduksen oireita ennen tilaisuutta. Näin toimien huomiot muut ja ehkäiset mahdollisen viruksen leviämistä.

Kehotamme niin henkilökuntaamme kuin asiakkaitamme lataamaan viranomaisten Koronavilkku-sovelluksen puhelimeensa.

Ilmoitathan tilaisuutta varatessasi, jos haluat, että tilaisuudessanne otetaan huomioon koronatoimia.

Olethan yhteydessä meihin, jos kaipaat tarkennuksia toiminnastamme. Autamme Sinua mielellämme toteuttamaan turvallisen ja onnistuneen tilaisuuden Yli-Takkulan tilalla.

Terveyttä ja jaksamista kaikille!

Terveisin

Eventuren tiimi