Erityisjärjestelyt Yli-Takkulan tilalla koronaviruksen aikana 

Vaikka elämme kovin erilaisia aikoja tällä hetkellä eri tavoin eristyksissä, niin työpaikoilla kuin kodeissakin, on nyt mitä tärkein hetki huolehtia työyhteisön yhteishengestä mahdollisuuksien mukaan.

Otamme parhaamme mukaan huomioon turvallisuustekijät koronavirusta ajatellen, jotta asiakkaamme voisivat turvallisin mielin järjestää tilaisuuksia Yli-Takkulan tilalla.

Kaikki asiakastilojen sekä aktiviteettivarusteiden kosketuspinnat desinfioidaan ennen tilaisuuttanne asianmukaisilla puhdistus- tai desinfiointiaineilla. Wc tiloista löytyy kertakäyttöpyyhkeet.

Buffetruokailuissa henkilökuntamme kokoaa toivomanne annoksen halutessanne.

Aktiviteeteissämme on asiakkaillamme halutessaan käytettävissä kertakäyttökäsineitä sekä käsidesiä. Huomioimme myös turvavälit.

Jos haluatte välttää yhteiskuljetusta koronan aikana, löytyy tilalla pysäköintitilaa noin 24 autolle. Autoja mahtuu enemmänkin, jos osallistujat lähtevät samoihin aikoihin ja autoja ajetaan ”mottiin”. Yleensä suosittelemme saapumaan paikalle yhteiskuljetuksella. Tilalla mahtuu kääntymään 60 hlön bussi.

Max 10 hlön ryhmät ovat tervetulleita Yli-Takkulan tilalle toukokuun loppuun asti, jonka jälkeen hallituksen ohjeistuksen mukaisesti, ovat max 50 hlön ryhmät tervetulleita järjestämään tilaisuuksiaan.

Jääthän kuitenkin kotiin, jos sinulla esiintyy flunssan oireita ennen tilaisuutta. Näin toimien huomiot muut ja ehkäiset mahdollisen viruksen leviämistä.

 

Yli-Takkulan tilan kokous- ja ruokailutilat turvaväleillä koronan aikana

Takkulan tuvan kokous-/ruokasalissa onnistuu turvaväleillä max. 10 hlön kokous tai ruokailu saman pöydän äärellä. (normaali 18 hlöä)

Suuressa kodassa avotulen äärellä ruokailee pöytäryhmissä max. 20 hlöä turvaväleillä. (normaali 48 hlöä)

Navetan ylisellä mahtuu turvaväleineen ruokailemaan pöytien äärelle max. 56 hlöä. (normaali 100 hlöä)

Hyvällä ilmalla ruokailun voi siirtää ulos suurelle terassillemme.

 

Aktiviteeteistämme voimme suositella koronan aikana turvavälit huomioiden esim.:

 

Olethan yhteydessä meihin, jos kaipaat tarkennuksia toiminnastamme. Autamme Sinua mielellämme toteuttamaan onnistuneen tilaisuuden Yli-Takkulan tilalla.

Terveyttä ja jaksamista kaikille!

Terveisin

Eventuren tiimi