Erityisjärjestelyt Yli-Takkulan tilalla koronaviruksen aikana 

Vaikka elämme kovin erilaisia aikoja tällä hetkellä mahdollisesti eri tavoin eristyksissä, niin työpaikoilla kuin kodeissakin, on nyt mitä tärkein hetki huolehtia työyhteisön yhteishengestä mahdollisuuksien mukaan.

Otamme parhaamme mukaan huomioon turvallisuustekijät koronavirusta ajatellen, jotta asiakkaamme voisivat turvallisin mielin järjestää tilaisuuksia Yli-Takkulan tilalla. Otamme huomioon viranomaisten suositukset koronatilanteeseen nähden.

Kaikki asiakastilojen sekä aktiviteettivarusteiden kosketuspinnat desinfioidaan tarvittaessa ennen tilaisuuttanne asianmukaisilla puhdistus- tai desinfiointiaineilla. Wc tiloista löytyy kertakäyttöpyyhkeet.

Huomioimme tarvittavat turvavälit tilaisuuksissamme ja vaihdamme kättelyt turvallisempiin ”koronatervehdyksiin”.

Jos haluatte välttää yhteiskuljetusta koronan aikana, löytyy tilalla pysäköintitilaa noin 24 autolle. Autoja mahtuu enemmänkin, jos osallistujat lähtevät samoihin aikoihin, jolloin autoja voidaan pysäköidä tiiviimmin. Yleensä suosittelemme ympäristösyistä, kestävän matkailun ja pihatunnelmankin vuoksi saapumaan paikalle  yhteiskuljetuksella. Tilalla mahtuu kääntymään 60 hlön bussit.

Jääthän kuitenkin kotiin, jos sinulla esiintyy flunssan oireita ennen tilaisuutta. Näin toimien huomiot muut ja ehkäiset mahdollisen viruksen leviämistä.

Yli-Takkulan tilan kokous- ja ruokailutilat ovat käytettävissä normaali henkilömäärillä viranomaisten suositusten mukaisesti niin, että kaikilla osallistujilla on oma istumapaikka.

Aktiviteeteistämme voimme suositella koronan aikana turvavälit huomioiden esim.:

Olethan yhteydessä meihin, jos kaipaat tarkennuksia toiminnastamme. Autamme Sinua mielellämme toteuttamaan onnistuneen tilaisuuden Yli-Takkulan tilalla.

Terveyttä ja jaksamista kaikille!

Terveisin

Eventuren tiimi