Taste of Takkula - Pellolta pöytään

Taste of Takkula ohjelmassa tutustumme yhdessä kesän kokkailukikkoihin, joita voimme hyödyntää omissa ulkokokkailuissa. Nautimme hyvästä ruoasta ja ystävistä. Aloitamme päivän noutaen ohjatusti ihan itse luomu raaka-aineita kokkailuun suoraan Pienikylän pellosta. Kuulemme samalla takuulla ajatuksia herättäviä tarinoita luomu- ja biodynaamisesta viljelystä. Samalla on mahdollisuus hankkia kotiinkin vietäväksi luomutuotteita suoraan maasta. Tervetulojuomaa nauttiessamme tutustumme yhdessä kokkimme johdolla päivän ruoka-aineisiin ja menuun. Pääsemme pienemmissä tiimeissä tekemään ihania ruokia terassilla, kesäkeittiössä, kodassa, nuotion äärellä, grillaten, avotulella ja/tai savustaen. Valmistamme herkkuja monista ihanista raaka-aineista.  Pyrimme hyödyntämään myös kauden mukaan luonnon villikasveja ja -yrttejä kokkailussa. Tänään onkin tarkoitus saada myös uusia ja ennen kaikkea helppoja vinkkejä uudenlaisiin kesän herkkuihin. Teemme rennolla otteella yhdessä ihania kesäruokia ja nautimme niistä yhdessä kaikessa rauhassa sitä mukaan kun tuoreeltaan valmistuvat.
  • Upea tapa päästä tutustumaan helppoihin ulkokokkailukikkoihin
  • Loistava tapa viettää aikaa yhdessä
  • Ei hötkyilyä ja sporttaamista van letkeilyä ja nauttimista
  • Toteutettavissa vain Yli-Takkulan tilalla
  • Tilattavissa (myös erikseen) 1-1,5 tunnin Pelto- tai Maatilakierros: ”Luomuviljelyä biodynaamisen tavan mukaan” ja/tai maatilan eläimiin tutustumista

Kesto: Noin 2 tuntia kokkailu + 1/2-1 tuntia peltokäynti
Suositeltu henkilömäärä: max 20 (sovittaessa suuremmatkin ryhmät)
Toteutuspaikka: Yli-Takkulan tila
Ajankohta: touko-syyskuu (muina vuodenaikoina sovitusti)

Pyydä tarjous