Häät ja juhlat

Maalaisromantiikkaa luonnon keskellä

Yli-Takkulan tilan maalaismiljöössä järjestät ikimuistoiset häät tai juhlat. Vanha Navetan ylinen on kuin luotu maalaisromanttisille häille. Vastaavanlaisia alkuperäiskuntoisia siistejä navetan ylisiä ei juuri enää ole muualla tarjolla pääkaupunkiseudulla. Tilat ovat koristeltavissa oman toiveen mukaisesti. Tila sopii max. noin 100 henkilölle. Navetan ylisillä on 14 x 2 metrin pöytä-/penkkisetit. 2 metrin penkille mahtuu mukavasti 3 henkilöä ja tiiviimmin 4 henkilöä. Loppuillasta bändin alkaessa soittaa, ovat pöytäryhmät siirrettävissä nopeasti sivuun, vapauttaen tilaa iloisille tanssijoille.

Tilan pihapiirissä on hyvää tilaa suuremmillekin teltoille ja katoksille ym.  Valittavina on Yli-Takkulan tilan erilaisia hää-/juhlamenuja. Paikalle saa tuoda myös omat ruoat/cateringin ja juomat.

UUTTA! Navetan yliselle on valmistunut cateringtila, jossa catering voi laitella ruokia esille. Cateringtilassa on työtasoja, sähkörasioita, pesuallas juoksevalla lämpimällä vedellä, pistokkeella varustettu siirrettävä induktiolevy, kahvinkeitin ja jää-/pakastinkaappi.

Pienemmät juhlat onnistuvat myös Villa Takkulassa. Villa Takkula sopii ympäri vuoden max 30 hlön juhliin ja suuressa Kodassa järjestät takuulla erilaiset juhlat ruokailuineen avotulen äärellä.

Hintaesimerkki:

Navetan ylinen hää- tai juhlatilaisuuteen klo 13.00-24.00, alk. 960,00 € + alv. 24 % = 1190,40 €

 

Lue lisäinfoa Yli-Takkulan tilasta tästä.

Tutustu tiloihin katsomalla esittelyvideo.