Yritys

Eventure tarjoaa yritys- ym. ryhmille täyden palvelun virkistys- ja kokouspäiviä sekä ohjelmapalveluja omalla Yli-Takkulan tilalla sekä ohjelmia ja aktiviteettejä Uudenmaan alueella. Eventuren perusti vuonna 2005 alalla pitkään toiminut Kim Kärkkäinen, joka vastaa edelleen yrityksen toiminnasta.

Tuotamme pitkällä ammattitaidolla tämän päivän turvallisuusvaatimukset täyttäviä elämyspalveluita. Toimintaamme ohjaa vastuullisuus ja elämyksellisyys. Vastuullisuus näkyy mm. Eventuren suhtautumisessa turvallisuuteen, kestävään kehitykseen sekä luontoa ja ympäristöä kunnioittavana toimintana.

Elämyksellisyys korostuu ohjelmissa, mutta toivomme myös, että osallistumalla tapahtumiimme osallistujille jää aina myös jotain kotiin vietävää. Se voi olla uusi taito tai harrastus, läheisempi suhde työkaveriin, pelon voittaminen tai oman uuden roolin löytäminen.

Myös tapahtuman tilaaja hyötyy onnistuneesta ohjelmasta esimerkiksi parantamalla työyhteisön kommunikointia, tutustumalla asiakkaaseen tai vahvistamalla osallistuvan ryhmän yhteishenkeä.

Yhteystiedot

Eventure Oy
Takkulantie 11
02980 Espoo
Finland

Y-Tunnus: 1885215-6

Kim Kärkkäinen
Tel. +358 400 320 855
kim.karkkainen(at)eventure.fi

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoitteemme ovat:

Operaattori              OpusCapita (E204503)
Verkkolaskuosoite  003718852156
OVT-tunnus             003718852156

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Eventure Oy PL 22495 00063 LASKUNET

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Eventure Oy:n sähköpostiskannauksen osoite:
EventureOy.FI.P.106132-4@docinbound.com