Yritys

Eventure tarjoaa yritys- ym. ryhmille täyden palvelun virkistys- ja kokouspäiviä sekä ohjelmapalveluja omalla Yli-Takkulan tilalla sekä ohjelmia ja aktiviteettejä Uudenmaan alueella. Eventuren perusti vuonna 2005 alalla pitkään toiminut Kim Kärkkäinen, joka vastaa edelleen yrityksen toiminnasta.

Tuotamme pitkällä ammattitaidolla tämän päivän turvallisuusvaatimukset täyttäviä elämyspalveluita. Toimintaamme ohjaa vastuullisuus ja elämyksellisyys. Vastuullisuus näkyy mm. Eventuren suhtautumisessa turvallisuuteen, kestävään kehitykseen sekä luontoa ja ympäristöä kunnioittavana toimintana.

Elämyksellisyys korostuu ohjelmissa, mutta toivomme myös, että osallistumalla tapahtumiimme osallistujille jää aina myös jotain kotiin vietävää. Se voi olla uusi taito tai harrastus, läheisempi suhde työkaveriin, pelon voittaminen tai oman uuden roolin löytäminen.

Myös tapahtuman tilaaja hyötyy onnistuneesta ohjelmasta esimerkiksi parantamalla työyhteisön kommunikointia, tutustumalla asiakkaaseen tai vahvistamalla osallistuvan ryhmän yhteishenkeä.

Lue Eventuren ja sen perustajan Kim Kärkkäisen tarina tästä

Yhteystiedot

Eventure Oy
Takkulantie 11
02980 Espoo
Finland

Y-Tunnus: 1885215-6

Kim Kärkkäinen
Tel. +358 400 320 855
kim.karkkainen(at)eventure.fi

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoitteemme ovat:

Operaattori              Apix Messaging Oy (003723327487)
Verkkolaskuosoite  003718852156
OVT-tunnus             003718852156

Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Danske Bank Oyj, Handelsbanken, Paikallisosuuspankit tai Säästöpankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta: verkkolaskuosoite: 003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH.

 

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään laskut ostolaskujen skannauspalveluun.

 

Sähköpostiskannauksen osoite:

003718852156@procountor.apix.fi

 

Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää laskun lisäksi muita liitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb. Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä- tai hylkäysilmoitus sähköpostilla lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä.

 

Paperilaskujen skannauksen osoite:

Eventure Oy (Apix skannauspalvelu)

PL 16112

00021 LASKUTUS

 

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.