Yli-Takkulan tila

Elämyksiä maalaismiljöössä

Eventuren toimipaikka on Nuuksion Kansallispuiston rajalla sijaitseva vanha ja historiallinen Yli-Takkulan tila. Tilalla on erinomaiset mahdollisuudet toteuttaa elämyksellisiä virkistyspäiviä ja ohjelmia. Villa Takkula tiloissa järjestyvät idylliset kokoukset ja ruokailut. Suuri terassimme Grilli-Loungeineen tarjoaa ihanat puitteet rentoon oleskeluun tai ruokailuihin. Päivän kruunaa tunnelmallinen ruokailu suuressa Kodassa tai maalaishenkisellä Navetan ylisellä. Ilta jatkuu puulämmitteisen saunan lempeissä löylyissä ja paljussa. Navetan ylisellä järjestät myös ikimuistoiset häät tai juhlat.

Villa Takkula, Navetta, Kota, Sauna ja Kesäkeittiö sijaitsevat kaikki Yli-Takkulan tilan pihapiirissä. Maalaishenkinen pihapiirimme tarjoaa myös täydelliset puitteet elämyksellisille aktiviteettiohjelmillemme kuin myös pihamaalta alkavat Nuuksion jylhät metsät ja järvimaisemat.
Kävelymatkan päässä sijaitsee kirkasvetinen Saarijärvi, Uudenmaan puhtaimpia, jollei jopa puhtain järvi, jonka vesillä seikkailemme meloen esim. tukevilla kumilautoillamme nauttien kauniista järviluonnosta. Upeat patikointi- ja seikkailumahdollisuudet Nuuksion satumaisiin metsiin alkavat heti tilan reunoilta. Kaikki Eventuren ohjelmapalvelut ovat toteutettavissa Yli-Takkulan tilalta käsin. Lue lisää Yli-Takkulan tilan ohjelmista.

Lue lisäinfoa Yli-Takkulan tilasta tästä.

Katso video Yli-Takkulan tilasta

Sijainti

Yli-Takkulan tila sijaitsee Pohjois-Espoossa osoitteessa Takkulantie 11 – alle 30 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Takkulantielle käännytään Vihdintieltä.

Ajomatka Takkulaan on Kehä 1:ltä 18km/noin 20min, Helsingin Rautatieasemalta 27km/noin 36min ja Helsinki-Vantaan lentoasemalta 26km/noin 26min.

Huom! Myös Nurmijärvellä Eventuren tilasta 10 km:ä pohjoiseen on Takkulantie 11. Jos käytät navigaattoria, varmistathan että se ohjaa Espooseen Vihdintien eteläpuolelle.

Muut toimipaikat

Toimimme edelleen myös muualla pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella. Lue lisää Eventuren muista toteutuspaikoista.