Yli-Takkulan tila

Elämyksiä maalaismiljöössä

Klikkaa videota yllä

Eventuren toimipaikka on Nuuksion Kansallispuiston rajalla sijaitseva vanha ja historiallinen Yli-Takkulan tila. Tilalla on erinomaiset mahdollisuudet toteuttaa elämyksellisiä ohjelmia niin maalaismaisessa pihapiirissä kuin pihamaalta alkavissa Nuuksion jylhissä metsissä ja järvimaisemissa. Juuri remontoitu Takkulan tupa tarjoaa idylliset kokoustilat. Päivän kruunaa tunnelmallinen ruokailu suuressa Kodassa tai maalaishenkisellä Navetan ylisellä sekä lempeät löylyt puulämmitteisessä Saunassa. Navetan ylisellä järjestät myös ikimuistoiset häät tai juhlat.

Navetan Yliselle on rakennettu 2017 suuri lasiseinä, josta aukeaa upea näkymä maalaismaisemaan. Takkulan tuvan piha-alue on uusittu lukuisilla istutuksilla sekä 80m2 terassilla. 2018 valmistui suuren terassin kylkeen hirsinen kesäkeittiö grilleineen sekä nuotiopaikka ja saunalle nousei uusi upea ”heinäseiväs” terassi ja kylpytynnyri.

Takkulan tupa, Navetta, Kota, Sauna ja Kesäkeittiö sijaitsevat kaikki Yli-Takkulan tilan pihapiirissä. Maalaishenkinen pihapiirimme tarjoaa lisäksi täydelliset puitteet elämyksellisille aktiviteettiohjelmillemme.
Kävelymatkan päässä sijaitsee kirkasvetinen Saarijärvi, Uudenmaan puhtaimpia, jollei jopa puhtain järvi, jonka vesillä seikkailemme meloen esim. tukevilla kumilautoillamme nauttien kauniista järviluonnosta. Upeat patikointi- ja seikkailumahdollisuudet Nuuksion satumaisiin metsiin alkavat heti tilan reunoilta. Reittien varrella saamme ihailla mahtavia kalliojyrkänteitä, vanhoja kuusikoita ja pieniä solisevia puroja. Todellinen maahisten ja menninkäisten maa. Jänisten, kettujen ja kauriiden lisäksi on tontilla tassutellut esim. viimeksi 2019 helmikuussa mm. ilves. Lähin naapurikin taitaa olla harmaapäätikka ja liito-orava.

Kaikki Eventuren ohjelmapalvelut ovat toteutettavissa Yli-Takkulan tilalta käsin sekä pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella. Lue lisää Yli-Takkulan tilan ohjelmista.

Kuvia tilasta

Sijainti

Yli-Takkulan tila sijaitsee Pohjois-Espoossa osoitteessa Takkulantie 11 – alle 30 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Takkulantielle käännytään Vihdintieltä.

Ajomatka Takkulaan on Kehä 1:ltä 18km/noin 20min, Helsingin Rautatieasemalta 27km/noin 36min ja Helsinki-Vantaan lentoasemalta 26km/noin 26min.

Huom! Myös Nurmijärvellä Eventuren tilasta 10 km:ä pohjoiseen on Takkulantie 11. Jos käytät navigaattoria, varmistathan että se ohjaa Espooseen Vihdintien eteläpuolelle.

Muut toimipaikat

Toimimme edelleen myös muualla pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella. Lue lisää Eventuren muista toteutuspaikoista.