Puhtaita makuja luonnosta

Hyvään ruokaan panostetaan suurella sydämellä Yli-Takkulan keittiössä, jossa ruoat valmistetaan paikan päällä. Leivät ja leivonnaisetkin tulevat omasta uunista. Naapuritilallamme hiekkatien toisella puolella toimii luomuviljelyä harjoittava PieniKylä. Nyt voi puhua tosiaan lähiruoasta! Pyrimme hyödyntämään parhaamme mukaan PieniKylän ja muitakin luomutuotteita menuissamme, jonka vuoksi muokkaamme mahdollisesti hiukan ruokalistojamme kauden tarjonnan mukaisesti, jotta tarjolla olisi parhaan mukaan tuoretta ja luonnonmukaisesti kasvatettua lähiruokaa. Myös kauden villiyrtit ja -kasvit, marjat, sienet, kalat ja lihat hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan menuissa. Suosimme tietenkin myös kotimaisia tuotteita ja menuissamme löytyy pitkälti puhtaita Suomalaisia makuja. Tutustu Eventuren menuihin tästä.

Yhteistyökumppanimme Share Catering tarjoaa monipuolisia makuelämyksiä ja tyylikkäitä kattauksia myös pöytiintarjoiluina. Tutustu upeisiin menuihin tästä.

Koska Yli-Takkulan tilalla ei ole anniskeluoikeuksia, voi paikalle tuoda mukanaan toivotut ruoka-ja saunajuomat.

Kokkaa ystäviesi kanssa! Taste of Takkula ohjelmassa valmistetaan ihana menu kokkimme johdolla Yli-Takkulan ainutlaatuisissa tiloissa.