Navetan ylinen

Ainutlaatuinen juhlapaikka

Navetan ylisellä järjestetään keväästä syksyyn esim. virkistyspäivien ruokailuja ja rennompia kokouksia sekä ohjelmiin liittyviä tehtäviä ympäri vuoden. Maatilan vanhat hevosvetoiset koneet, puimakone ja monet muut vanhanajan laitteet luovat alkuperäiskuntoiselle yliselle tunnelmaa. Yliselle on järjestettävissä videotykki ja valkokangas. Navetan ylisellä järjestät myös ikimuistoiset häät tai juhlat.

Ylisen päätyseinässä on suuri lasiseinä, josta aukeaa upea näkymä maalaismaisemaan. Lasiseinän yläosa on kokonaan avattavissa.

UUTTA! Navetan yliselle on valmistunut cateringtila, jossa catering voi laitella ruokia esille. Cateringtilassa on työtasoja, sähkörasioita, pesuallas juoksevalla lämpimällä vedellä, pistokkeella varustettu siirrettävä induktiolevy, kahvinkeitin ja jää-/pakastinkaappi.

Ylisille mahtuu istumaan max. noin 100 henkilöä pöytien ja penkkien äärelle.

Navetan ylinen on loistava ”plan B”, jos tiedetään että aktiviteettiohjelman toteutuspäiväksi luvataan erittäin kurjaa keliä. Pienempien ryhmien korvaavan ohjelman voimme järjestää kokonaan ylisellä kelin suojassa ja suurempien ryhmien ohjelmista voimme siirtää osan ylisen suojaan toteutettavaksi.

Ylisellä ei ole lämmitystä.

Hintaesimerkki:

Hää- tai juhlatilaisuuteen esim. klo 13.00-24.00, 960,00 €  + alv. 24 %

 

Lue lisäinfoa Navetan ylisestä ja Yli-Takkulan tilasta tästä.

Tutustu tiloihin katsomalla esittelyvideo.